Steaua şi Academia Rapid vor juca în finala Cupei României, faza pe Bucureşti

Steaua şi Academia Rapid se vor înfrunta în finala Cupei României, faza pe Bucureşti. După ce formaţia antrenată de Ion Ion a trecut de Comprest GIM, giuleştenii au învins miercuri pe teren propriu Carmen, cu scorul de 3-1.

269 afișări
Imaginea articolului Steaua şi Academia Rapid vor juca în finala Cupei României, faza pe Bucureşti

Steaua şi Academia Rapid vor juca în finala Cupei României, faza pe Bucureşti

Rapid a deschis scorul în minutul 25 al partidei din Giuleşti, când Daniel Niculae a punctat pentru 1-0. Goge a majorat avantajul gazdelor după pauză, dar Liviu Ganea a ieşit la rampă şi a redus din diferenţă de la punctul cu var. Vlada a stabilit scorul final în minutul 75, astfel că cele două rivale se vor duela pentru a treia oară în acest sezon.

Pe lângă finala din Cupă, cele două vor juca şi în playoff-ul pentru promovarea în Liga a III-a. În returul de pe Arena Naţională, la care au asistat peste 35.000 de oameni, giuleştenii s-au impus cu 3-1. În tur, pe Giuleşti, partida s-a încheiat indecis, scor 1-

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici