Steaua vrea un coordonator de 3 milioane de euro şi un atacant de 1 milion de euro

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că este aproape de a perfecta transferurile unui coordonator, pe care va plăti trei milioane de euro, şi a unui atacant, pe care va da un milion de euro, fără a preciza numele acestora.

1 afișare
Imaginea articolului Steaua vrea un coordonator de 3 milioane de euro şi un atacant de 1 milion de euro

Steaua vrea un coordonator de 3 milioane de euro şi un atacant de 1 milion de euro

"V-am spus că anul ăsta nu o să mai suport să concurez cu Borcea şi Copos şi o să vedeţi în curând dacă sunt specialist sau nu la fotbal. Mi-au prezentat Hagi şi Adi Ilie nişte jucători, i-am văzut pe casetă şi am ales un coordonator şi un vârf. Dacă ăştia doi nu vor fi jucători de mare clasă, nu o să mai deschid gura niciodată despre fotbal. De 20 de ani Steaua nu a avut un coordonator şi un atacant ca aceştia", a spus Becali.

Becali a afirmat că nu poate să dea mai multe detalii despre jucători, dar i-a comparat pe cei doi cu Maradona, Henry şi Eto'o. "Nu pot să vă spun nici din ce ţară, nici preţul. E vorba de mai multe milioane şi s-ar putea să îi plătim clauza, dacă gruparea nu acceptă să-l vândă. Are clauză de trei milioane de euro. Cred că vineri, la meciul de prezentare, îi vedeţi sigur. Coordonatorul e ceva de genul lui Maradona, iar atacantul ăsta e între Eto'o şi Henry. Unul joacă în Europa şi unul nu. Mijlocaşul are 21 de ani, iar atacantul 25", a completat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici