Ştefan Radu, mai puţin sigur decât de obicei

Fundaşul român Ştefan Radu, care a fost integralist în meciul pierdut de echipa Lazio Roma, pe teren propriu, scor 0-1, cu Catania, a avut, în opinia presei italiene, o prestaţie mai puţin sigură duminică decât în partidele anterioare.

38 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu, mai puţin sigur decât de obicei

Ştefan Radu, mai puţin sigur decât de obicei (Imagine din arhivă; Mediafax Foto/AFP)

"S-a încăpăţânat de fiecare dată să iasă cu minge la picior din aparare, riscând o contră din partea adversarilor. Mai puţin sigur decât de obicei, fundaşul central român a părut mai degrabă nervos, mai ales în finalul meciului", notează site-ul tuttomercatoweb.com.

Sursa citată i-a acordat internaţionalului român nota 6 pentru prestaţia de duminică.

Aceeaşi notă a primit-o jucătorul român şi din partea jurnaliştilor de la cotidianul Gazzetta dello Sport. "Pe partea sa nu se trece", a scris publicaţia italiană.

Agenţia Datasport a apreciat cu 5,5 jocul practicat de Radu în disputa Lazio-Catania, menţionând că fotbalistul român a fost mai sigur în prima repriză, decât în cea secundă: "A controlat destul de bine acţiunile de atac ale echipei siciliene din prima repriză, iar în parte secundă a făcut anumite erori care ar fi putut să-l coste".

Site-ul calciomercato.it l-a notat cu 5 pe Ştefan Radu, menţionând că fundaşul român nu a fost prea sigur în blocarea spaţiilor echipei adverse.

Formaţia Lazio Roma a pierdut, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 0-1, în faţa echipe Catania, într-un meci din etapa a XXIII-a din Serie A. La gazde, fundaşul Ştefan Radu a fost integralist la Lazio şi a primit un cartonaş galben.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici