Stelea: Dinamo este favorită la titlu

Portarul echipei FC Braşov este convins că meciul de la Urziceni, din prima etapă a returului, va fi de mare luptă şi este de părere că Dinamo are prima şansă la titlu.

18 afișări
Imaginea articolului Stelea: Dinamo este favorită la titlu

Stelea: Dinamo este favorită la titlu (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

"Jocul o să fie mai disputat decât cel din tur. Eu sper să jucăm bine şi să reuşim să luăm toate cele trei puncte. Totul depinde doar de noi să ne îndeplinim obiectivul. Programul ne dezavantajează în primele etape, atunci când jucăm cu două echipe grele. Dacă reuşim să ieşim cu bine din aceste meciuri, încrederea va creşte şi asta ne va ajuta pentru următoarele jocuri. Returul va fi mai dificil", a declarat Bogdan Stelea pentru site-ul echipei FC Braşov.

Fostul internaţional consideră că Dinamo are prima şansă la titlu, adăugând că FC Timişoara poate fi o surpriză dacă va primi punctele înapoi.

"Dinamo este favorită, iar principala contracandidată este CFR Cluj. Steaua ramâne o echipă importantă, dar la nivelul jocului, din ce am citit în ziare, pentru că nu am văzut-o în amicale, nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Timişoara poate furniza surpriza, mai ales dacă va primi înapoi cele şase puncte. Îl cunosc foarte bine pe Gabi Balint. Are calităţi şi este un foarte bun pedagog. Va face o echipă de luat în seamă. Rapidul este o echipă macinată de multe probleme şi probabil îi va fi foarte greu să prindă un loc în cupele europene", crede portarul braşovenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici