Stelea: Orice public devine ostil, atunci când e tratat cu superioritate

Portarul echipei FC Braşov, Bogdan Stelea, a declarat că reprezentativa României va avea parte de un public constant doar atunci când va avea continuitate în rezultate şi când spectatorii nu vor fi trataţi cu superioritate.

39 afișări
Imaginea articolului Stelea: Orice public devine ostil, atunci când e tratat cu superioritate

Stelea: Orice public devine ostil, atunci când e tratat cu superioritate

"Din păcate, în sport şi în fotbal, orice public devine ostil, atunci când este tratat cu superioritate şi când nu ai rezultate. Orice public te taxează atunci când nu îi dai ceea ce aşteaptă de la tine. Şi eu am avut parte de astfel de momente, în care am fost huiduit şi înjurat şi am răbufnit. Mi-a părut rău apoi, şi mi-am cerut scuze, dar asta e, când eşti în teren, în timpul unui meci, nu mereu te poţi stăpâni. Important însă, este să îţi dai seama când greşeşti şi cum să te corectezi. Ca şi fotbalist, trebuie să fii inteligent şi să nu îi ceri publicului să te încurajeze gratuit, fără ca tu să îi dai ceva în schimb. Oricum, nu pot nega că acum există anumite probleme şi că publicul face prea mare diferenţă între jucători, mai ales dacă ei vin de la nişte cluburi rivale", a afirmat Bogdan Stelea.

Fostul portar al naţionalei crede că şi Federaţia Română de Fotbal ar trebui să se implice mai mult pentru ca publicul să aibă o motivaţie mai mare faţă de echipa naţională. "Sesizez de ceva vreme, chiar de o perioadă destul de lungă, nu sunt eu în măsură să comentez, dar nu pot să nu văd că motivaţia publicului larg a scăzut, iar cei de la federaţie ar trebui să îşi facă probleme. Pentru a funcţiona aşa cum trebuie, naţionala are nevoie să fie sprijinită şi încurajată de publicul larg", a precizat Stelea.

România va întâlni Serbia (Stadionul "Farul" din Constanţa, 28 martie, ora 20.45) şi Austria ("Hypo Worthersee Arena" din Klagenfurt, 1 aprilie, de la ora 21.30), în preliminariile grupei a 7-a a Cupei Mondiale din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici