Stelea va juca la FC Braşov

Fostul portar al echipei Unirea Urziceni, Bogdan Stelea, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că a ajuns la un acord cu gruparea FC Braşov, urmând să semneze un contract valabil pe un an cu formaţia nou-promovată în Liga I.

43 afișări
Imaginea articolului Stelea va juca la FC Braşov

Stelea va juca la FC Braşov (Imagine: Mediafax Foto)

"Am ajuns la un acord cu conducerea clubului din Braşov, mai rămâne acum doar să semnez. Va fi un contract pe un an, la vârsta mea e bine să o iau pas cu pas, treptat. Bine, dacă m-aş simţi mereu ca acum, aş mai putea juca câţiva ani, dar vom vedea ce va fi la finalul contractului", a spus Stelea.

Fostul internaţional, în vârstă de 40 de ani, a afirmat că este conştient de faptul că toată lumea aşteaptă de la el certitudini. "Sper ca toată lumea să fie mulţumită. Ştiu că, la vârsta şi experienţa mea, de la mine se aşteaptă certitudini şi sper să iasă aşa cum trebuie. N-am mai lucrat cu Răzvan Lucescu până acum, dar din ce am văzut, este un antrenor care ştie ce vrea, modern, care a făcut treabă pe la echipele pe care le-a pregătit. Sunt convins că vom face treabă bună. Venirea la Braşov este un pas înainte. De fapt, la vârsta mea, fiecare zi pe care o petrec în fotbal este un pas înainte şi vreau să fie aşa cât mai mult timp", a spus portarul care a mai evoluat la Dinamo, Mallorca, Standard Liege, Rapid, Samsunspor, Steaua, Salamanca, Akratitos, Oţelul Galaţi şi Unirea Urziceni.

Stelea are 208 meciuri în Liga I şi 91 de selecţii la echipa naţională a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici