Steve Davis, fost campion mondial: Mă voi retrage din circuitul profesionist de snooker - VIDEO

Jucătorul de snooker Steve Davis a decis să se retragă din activitatea de profesionist, la vârsta de 58 de ani, după ce-a fost învins, de Fergal O'Brien, în primul tur al calificărilor pentru Campionatul Mondial din acest an, care se va desfăşura la Crucible.

211 afișări
Imaginea articolului Steve Davis, fost campion mondial: Mă voi retrage din circuitul profesionist de snooker - VIDEO

Steve Davis, fost campion mondial: Mă voi retrage din circuitul profesionist de snooker (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Englezul Steve Davis, în vârstă de 58 de ani, este de 6 ori campion mondial, şi-a anunţat retragerea din circuitul profesionist de snooker. Steve Davis este depăşit la numărul de titluri mondiale doar de scoţianul Stephen Hendry, care are 7 trofee câştigate la Crucible.

În anii '80, Steve Davis era elogiat de Sporting Life, care nota că jucătorul englez de snooker a apărut la televiziune mai des decât primul ministru din acel timp, nimeni alta decât Margaret Thatcher.

"Acesta a fost ultimul meu meci la profesionişti. L-am sunat pe Barry Hearn, managerul meu, înainte de Campionatul Mondial şi i-am spus că-mi doresc să mai particip încă o dată la Crucible, astfel că m-am înscris în calificări. Am pierdut şi cred că este timpul să mă retrag." a declarat Steve Davis, potrivit BBC.

Campionul mondial en-titre este englezul Stuart Bingham.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici