Steven Gerrard nu va evolua în meciul amical cu naţionala statului Chile

Căpitanul echipei Angliei şi al formaţiei FC Liverpool, Steven Gerrard, nu va evolua în meciul amical cu naţionala statului Chile, vineri, pe Wembley, a anunţat, miercuri, selecţionerul Roy Hodgson.

72 afișări
Imaginea articolului Steven Gerrard nu va evolua în meciul amical cu naţionala statului Chile

Steven Gerrard (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Gerrard (107 selecţii, 21 goluri) este accidentat la şold, accidentarea agravându-se la victoria echipei Livepool cu Fulham, de sâmbătă, din campionatul Angliei.

În absenţa lui Gerrard, banderola de căpitan ar urma să fie purtată de Frank Lampard (Chelsea).

Mijlocaşul ar putea reveni la meciul amical cu Germania, din 19 noiembrie.

De asemenea, fundaşul formaţiei Tottenham Kyle Walker a este indisponibil pentru meciul cu Chile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici