Stoican: Dacă va pleca Piţurcă, cel mai potrivit pentru funcţie ar fi antrenorul de pe locul 1

Tehnicianul echipei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că dacă tehnicianul Victor Piţurcă ar pleca de la echipa naţională, cel mai potrivit pentru a-i succede ar fi antrenorul de pe primul loc în Liga I, şi anume Laurenţiu Reghecampf.

122 afișări
Imaginea articolului Stoican: Dacă va pleca Piţurcă, cel mai potrivit pentru funcţie ar fi antrenorul de pe locul 1

Flavius Stoican (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Dacă va pleca nea Piţi, eu cred că cel mai potrivit pentru această funcţie este antrenorul de pe locul 1, Laurenţiu Reghecampf", a spus Stoican.

Flavius Stoican a precizat că nu ar alege ca Reghecampf să antreneze atât echipa naţională cât şi Steaua: "Eu nu aş alege însă ca acesta să fie şi antrenor la echipă de club şi la echipa naţională, pentru că nu poţi să te împarţi şi acolo şi acolo".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici