„Suntem aici ca să câştigăm titlul”, Bernadette Szocs, înaintea optimilor de la Campionatul European

Echipele naţionale de tenis de masă, feminin şi masculin, ale României, s-au calificat faza eliminatorie a probei pe naţiuni de la Campionatul Mondial din Suedia. Ambele reprezentative şi-au aflat adversarii din optimi, urmând să evolueze joi seara pentru un loc în sferturilace de finală.

602 afișări
Imaginea articolului „Suntem aici ca să câştigăm titlul”, Bernadette Szocs, înaintea optimilor de la Campionatul European

„Suntem aici ca să câştigăm titlul”, Bernadette Szocs, înaintea optimilor de la Campionatul European

Tragerea la sorţi efectuată marţi seara a desemnat următoarele adversare ale naţionalelor, la Campionatul European echipe seniori 2023 Malmo!

Echipa feminină antrenată de Viorel Filimon şi Mihaela Şteff întâlneşte Serbia, joi, în optimile de finală.

Echipa masculină condusă de Andrei Filimon şi Ionuţ Seni dă piept cu Danemarca, joi, în aceaşi fază a competiţiei.

În preambulul meciurilor de joi, reprezentantele echipei feminine şi-au exprimat speranţa la titlul european, prin câteva declaraţii consemnate de pagina oficială al federaţiei de specialitate.

Andreea Dragoman: "Am intrat bine în ritm, am avut adversare cu care am intrat în joc. Ne pregătim pentru următoarele meciuri".

Bernadette Szocs: "E bine că am început cu meciuri mai uşoare. De acum trebuie să avem grijă, că vin adversare mai tari. Bineînţeles, noi suntem aici ca să câştigăm titlul, e bine că am început toate meciurile cu 3-0, nu le-am dat nicio şansă".

Elizabeta Samara: "La meci ne montăm. De ocolit anumite adversare nu ai cum, că joci ori în 16, în sferturi, semifinale. Sperăm să avem un tablou bun până în finală".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici