Super Bowl 2023 a fost urmărit de 113 milioane de telespectatori

Finala NFL Super Bowl de duminică a atras în medie 113 milioane de telespectatori pe televiziunile tradiţionale şi pe platformele digitale, a anunţat luni Liga Naţională de Fotbal american, citând date preliminare.

279 afișări
Imaginea articolului Super Bowl 2023 a fost urmărit de 113 milioane de telespectatori

AP News

NFL a precizat că această cifră a reprezentat un maxim al ultimilor şase ani pentru meciul în care se acordă titlul, partidă care în acest an a fost difuzat de reţeaua de televiziune Fox (FOXA.O) şi transmis în streaming pe proprietăţile digitale Fox şi NFL+.

Cifrele s-au bazat pe datele preliminare de audienţă de la Nielsen şi Adobe Analytics. O numărătoare finală a audienţei va fi publicată marţi de Nielsen, a precizat NFL. Anul trecut, Nielsen a raportat o audienţă medie de 101 milioane de persoane pentru acest eveniment.

Super Bowl este cel mai urmărit eveniment de la televiziunea americană în fiecare an, deşi audienţa a fost în scădere de la vârful atins în 2015.

În meciul din acest an, fundaşul Patrick Mahomes şi-a condus echipa Kansas City Chiefs la o victorie la limită, 38-35, în faţa echipei Philadelphia Eagles.

Audienţa a crescut în timpul spectacolului de la pauză cu vedeta pop şi R&B Rihanna, cu o medie de 118 milioane de persoane aflate în faţa televizoarelor şi pe platformele digitale, a precizat NFL.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici