Superliga, etapa 30: meci egal între FC Botoşani şi CS Moveni

FC Botoşani a terminat la egalitate, vineri, cu formaţia CS Mioveni, în primul meci al etapei 30 din cadrul Superligii de fotbal.

73 afișări
Imaginea articolului Superliga, etapa 30: meci egal între FC Botoşani şi CS Moveni

Nicolae Dică, antrenor Mioveni

Partida FC Botoşani-CS Mioveni s-a încheiat cu scorul 1-1. Fundaşul francez Gabriel Mutombo a înscris în minutul 13 pentru gazde, iar atacantul Bogdan Rusu a egalat în minutul 88 din penalti.

În urma acestui rezultat, moldovenii au urcat pe locul 11 având 32 de puncte. CS Mioveni a rămas pe ultimul loc având doar 22 de puncte.

Tot vineri, de la ora 20.30, se va juca partida Univ.Craiova-UTA Arad. Oltenii sunt pe locul 5 în clasament şi vor juca în play-off indiferent de rezultatul partidei de vineri, în timp ce arădenii ocupă poziţia a 14-a şi se vor lupta pentru evitarea retrogradării.

Etapa 30 este ultima din sezonul regular al competiţiei. La finalul etapei punctele obţinute de fiecare formaţie se vor înjumătăţi şi se va stabili ierarhia din play-off şi play-out.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici