Superliga: FCSB câştigă la Sf. Gheorghe şi rămâne în cursa pentru titlu

  • FCSB a câştigat, luni, partida disputată în deplasare cu formaţia Sepsi Sf.Gheorghe şi a rămas în cursa pentru titlu.
  • Întâlnirea a fost ultima din etapa a II-a a play-offului Superligii de fotbal.
694 afișări
Imaginea articolului Superliga: FCSB câştigă la Sf. Gheorghe şi rămâne în cursa pentru titlu

Partida Sepsi Sf.Gheorghe-FCSB s-a încheiat cu scorul 1-2. Scorul a fost deschis în minutul 6 printr-un autogol al fundaşului de la FCSB, Risto Radunovic. El a deviat în propria poartă şutul puternic al unui adversar.

Bucureştenii au egalat două minute mai târziu după ce atacantul italian Andrea Compagno a urmărit o minge în careul ardelenilor şi l-a lobat pe portarul Roland Niczuly. Apoi, bucureştenii au întors rezultatul în minutul 19 prin golul înscris de Florinel Coman.

În minutul 63, arbitrul Sebastian Colţescu a anulat un gol al covăsnenilor după consultarea sistemului VAR. Centralul a stabilit că atacantul Pavol Safranko a înscris din poziţie de ofsaid.

În urma acestui rezultat, FCSB s-a apropiat de primele două clasate în clasament, Farul Constanţa şi CFR Cluj. Bucureştenii au 33 de puncte şi se află pe locul 3, la 3 puncte distanţă de constănţeni şi la un punct în urma ardelenilor. Gazdele au rămas pe ultimul loc din seria de play-off, având 21 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici