Suporter rapidist, prins cu droguri la Piteşti

Un suporter rapidist, care a fost implicat, miercuri seară, într-un incident care a avut loc la Piteşti, înaintea începerii meciului de fotbal dintre echipele Rapid-Dinamo, a fost prins de poliţişti având asupra sa haşiş.

20 afișări
Imaginea articolului Suporter rapidist, prins cu droguri la Piteşti

Suporter rapidist, prins cu droguri la Piteşti (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, inspectorul Robert Radu, tânărul, în vârstă de 21 de ani, din comuna giurgiuveană Adunaţii-Copăceni, făcea parte dintr-un grup format din 25 de suporteri care se manifestau zgomotos în zona centrală a municipiului Piteşti.

"Pentru calmarea suporterilor au intervenit mai multe echipaje de ordine publică şi poliţişti de la Detaşamentul Poliţiei de Intervenţie Rapidă, care au aplicat 14 amenzi pentru tulburarea ordinii publice. În urma percheziţiei corporale pentru depistarea eventualelor arme albe, poliţiştii au descoperit asupra tânărului cantitatea de 0,2 grame de haşiş", a precizat Robert Radu.

Tânărul a fost predat ofiţerilor de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Argeş, care continuă cercetările în acest caz, cu tânărul în stare de libertate.

Partida Dinamo - Rapid, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, s-a disputat, miercuri, pe stadionul Nicolae Dobrin, din Piteşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici