Suporterii dinamovişti se întâlnesc sâmbătă cu Borcea şi antrenorul echipei

Unul dintre liderii galeriei echipei Dinamo, Mihnea Ionescu, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că suporterii vor avea o întâlnire cu preşedintele executiv al clubului, Cristian Borcea, şi cu antrenorul grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

12 afișări
Imaginea articolului Suporterii dinamovişti se întâlnesc sâmbătă cu Borcea şi antrenorul echipei

Suporterii dinamovişti se întâlnesc sâmbătă cu Borcea şi antrenorul echipei (Imagine: Mediafax Foto)

"Am stabilit ca noi, suporterii, să avem o întâlnire cu Cristi Borcea, care va reprezenta partea managerială, şi cu antrenorul din acea zi al echipei, pentru că la Dinamo sunt schimbări pe banca tehnică din două în două zile. Va fi o întâlnire informală, de dare de seamă pentru ceea ce s-a întâmplat în campionatul trecut, şi nişte concluzii pentru ceea ce va urma. Întâlnirea va avea loc sâmbătă seară, la care vrem ca presa să nu participe", a spus Mihnea Ionescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici