Suporterii echipei Lille au intrat pe teren şi i-au luat la bătaie pe jucători | VIDEO

Fanii lui Lille nu au mai suportat umilinţa şi s-au răzbunat pe fotbalişti. Fluierul de final al meciului de acasă cu Montpellier, din etapa a 29-a, 1-1, a însemnat de fapt startul unei bătăi generale.

1993 afișări
Imaginea articolului Suporterii echipei Lille au intrat pe teren şi i-au luat la bătaie pe jucători | VIDEO

Suporterii echipei Lille au intrat pe teren şi i-au luat la bătaie pe jucători

Ultraşii au sărit gardurile din peluză şi au ajuns la mijlocul terenului, acolo unde i-au lovit pe jucători, forţele de ordine fiind depăşite. Marcatorul golului celor de la Lille, Pepe, a fost cel care a avut cel mai mult de suferit, încasând o lovitură de picior direct în plex.

În cele din urmă, agenţi de securitate au restabilit ordinea, ei formând un culoar pentru ca jucătorii să poată ajunge la vestiare. Lille nu mai câştigă de şase meciuri şi e pe locul 19 în prima divizie franceză, unul retrogradabil. Echipa nu a mai jucat în liga secundă din 1997, ea reuşind să revină în prima divizie în anul 2000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici