Suporterii echipei Steaua Bucureşti, mesaje cu graffiti pe zidurile bazei sportive: Slujiţi Steaua sau plecaţi | FOTO

Fanii CSA Steaua au reacţionat dur după ce au ratat, pentru al doilea an consecutiv, calificarea la barajul pentru promovarea în Liga 3. Suporterii clubului din Ghencea au scris câteva mesaje cu graffiti pe zidurile bazei sportive.

204 afișări
Imaginea articolului Suporterii echipei Steaua Bucureşti, mesaje cu graffiti pe zidurile bazei sportive: Slujiţi Steaua sau plecaţi | FOTO

Suporterii echipei Steaua Bucureşti, mesaje cu graffiti pe zidurile bazei sportive: Slujiţi Steaua sau plecaţi!

Marius Lăcătuş şi-a dat demisia după ce a ratat promovarea în faţa celor de la Carmen, după ultimul meci din play-off. Adrian Neaga este favoritul conducerii pentru a prelua echipa, dar fanii nici nu vor să audă de această variantă şi îl cer pe Victor Piţurcă (63 de ani) la echipă.

Bixi Mocanu este angajat al Ministerului Apărării Naţioanle din anul 1985, fiind absolvent al Academiei de Înalte Studii Militare din Bucureşti, în anul 2002, ca şef de promoţie. De-a lungul timpului, acesta a fost şeful serviciului de operaţii din cadrul Comandamentului Logistic Întrunit, având şapte misiuni externe, dintre care cinci în Afganistan şi două în Angola. Este comandantul clubului Steaua din octombrie 2018.
Mesajele fanilor Stelei:

”Club curat!”
”Slujiţi Steaua sau plecaţi”
”Bixi Pinocchio”


”Piţurcă la Steaua”
”Neaga, rămâi la palat”
”Fără nepotisme”

Lider în Liga 4 pe tot parcursul sezonului, Steaua a ratat promovarea după ultima partidă din play-off, cu Carmen Bucureşti. Echipa antrenată de Daniel Iftodi a câştigat cu 1-0, printr-un autogol al ”militarilor”, şi va juca barajul de promovare în Liga 3 cu Ulmu, reprezentanta judeţului Călăraşi. Steaua s-a impus cu 5-1 în faţa lui Dinamo în play-off, iar în al doilea meci au câştigat cu Progresul 2005 Bucureşti, scor 2-0, cu două goluri marcate pe finalul partidei. Carmen Bucureşti nu a pierdut niciun meci în 2019.

După al doilea an la rând în care au ratat promovarea în Liga 3, suporterii Stelei au cerut plecarea mai multor oameni din club şi chiar au reuşit acest lucru. Persoanele care au promis să ducă echipa din nou în prim-planul fotbalului românesc şi-au asumat răspunderea şi au plecat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici