Suporterii şi organele de ordine analizează incidentele de la Steaua-FC Timişoara

Reprezentanţii suporterilor, ai firmei de pază, ai Jandarmeriei Bucureşti şi ai FC Steaua s-au întâlnit, marţi, pentru a analiza incidentele petrecute la meciul dintre cu formaţia FC Timişoara, din 15 noiembrie.

17 afișări
Imaginea articolului Suporterii şi organele de ordine analizează incidentele de la Steaua-FC Timişoara

Suporterii şi organele de ordine analizeză incidentele de la Steaua-FC Timişoara (Imagine: Mediafax Foto)

"Firma de paza a acţionat numai şi numai în conformitate cu Legea Nr. 4/2008, pentru a aplana orice conflict şi pentru a separa adevăraţii suporteri de cei turbulenţi şi că din motive care sunt cercetate încă, persoane identificate şi reţinute ulterior au acţionat în forţă, creându-se astfel starea de tensiune şi dezordine care a urmat", sunt câteva din concluziile care s-au tras din discuţiile purtate şi ca urmare a vizionării materialelor filmate, se precizează pe site-ul FC Steaua.

Sâmbătă, la meciul Steaua-Poli Timişoara, scor 2-2, forţele de ordine au reţinut aproximativ 25 de suporteri ai echipei gazdă, în urma incidentelor desfăşurate în timpul, la pauza şi la finalul partidei, între fani şi jandarmi, atât în incinta stadionului, cât şi în afara lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici