Surdu: Rămâne de văzut dacă ne va aduce Iepuraşul ceva prime

Atacantul echipei Steaua Bucureşti, Romeo Surdu, a declarat, vineri, că rămâne de văzut dacă Iepuraşul le va aduce lui şi coechipierilor lui prime după victoria din meciul cu FC Braşov, scor 1-0, din etapa a XXV-a a Ligii I.

11 afișări
Imaginea articolului Surdu: Rămâne de văzut dacă ne va aduce Iepuraşul ceva prime

Surdu: Rămâne de văzut dacă ne va aduce Iepuraşul ceva prime (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Deja ne gândim la meciul următor de la Bistriţa unde trebuie să câştigăm neapărat. Astăzi aveam nevoie de o victorie pentru moralul nostru, însă în meciul viitor trebuie să câştigăm din nou. Au fost ceva probleme cu salariile, dar se vor rezolva. Rămâne de văzut dacă ne va aduce Iepuraşul ceva prime. Într-adevăr am avut o săptămână grea, iar astăzi am reuşit să învingem echipa mea de suflet. A fost un meci special pentru mine, deoarece m-am revăzut cu toţi foştii colegi", a spus Surdu.

Mijlocaşul Mihăiţă Pleşan a afirmat că această victorie a fost importantă pentru liniştea jucătorilor. "Mă bucur că am câştigat. Erau trei puncte vitale pentru noi, iar această victorie a fost importantă pentru liniştea noastră. Am fost foarte agitaţi în ultima perioadă şi am simţit o presiune mai mare decât de obicei. Sper să ne revenim de la meci la meci şi să jucăm cât mai bine. E important să ne vedem de joc în continuare, să adunăm cât mai multe puncte şi la final vom vedea cine va câştiga campionatul", a precizat Pleşan.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, scor 1-0 (1-0), formaţia FC Braşov, într-un meci din cadrul etapei a XXV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici