Taher: Dacă Boloni nu semnează până luni la ora 10.00, avem ca variante doi antrenori străini

Acţionarul FC Rapid Fathi Taher a declarat că oficialii rapidişti vor opta pentru un alt antrenor dacă până luni, la ora 10.00, Ladislau Boloni nu va semna contractul cu gruparea "alb-vişinie", precizând că s-a discutat deja cu doi tehnicieni străini, ale căror nume nu a dorit să le dezvăluie.

13 afișări
Imaginea articolului Taher: Dacă Boloni nu semnează până luni la ora 10.00, avem ca variante doi antrenori străini

Taher: Dacă Boloni nu semnează până luni la ora 10.00, avem ca variante doi antrenori străini (Imagine: Mediafax Foto)

"Am terminat negocierile cu Boloni, acum discutăm cu avocatul lui. Dacă se semnează până luni la ora 10.00, când este termenul fixat de noi, la ora 12.00 îl prezentăm oficial pe domnul Boloni. Nu cred că se va răzgândi, dar dacă nu se semnează, noi avem încă două variante, doi antrenori străini. Nu vreau să pun presiune pe domnul Boloni, dar sunt doi antrenori cu care negociem şi pe care i-am adus deja aici la Bucureşti", a subliniat Taher, care s-a întâlnit, vineri, la baza Pro Rapid, cu directorul general Constantin Zotta şi cu preşedintele Ligii Suporterilor Rapidişti, Gheorghe Răducanu, cunoscut sub numele de Gigi Corsicanu.

În ultima perioadă, Ladislau Boloni a negociat cu oficialii FC Rapid preluarea, din această vară, a funcţiei de antrenor principal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici