Ţălnar: Nu ştiu dacă ar trebui închise stadioanele echipelor Dinamo şi Rapid, dar trebuie renovate

Antrenorul formaţiei Dinamo, Cornel Ţălnar, consideră că stadioanele din Şoseaua Ştefan cel Mare şi Giuleşti ar trebui renovate şi nu neapărat închise, aşa cum declarase preşedintele FRF, Mircea Sandu.

113 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Nu ştiu dacă ar trebui închise stadioanele echipelor Dinamo şi Rapid, dar trebuie renovate

Ţălnar: Nu ştiu dacă ar trebui închise stadioanele echipelor Dinamo şi Rapid, dar trebuie renovate (Imagine: George Filip / MediafaxFoto)

"Acum eu nu ştiu dacă ar trebui închise stadioanele din Ştefan cel Mare şi Giuleşti. Părerea mea este că ar trebui renovate, ca să le punem la dispoziţei celor care iubesc Dinamo. E adevărat că aici nu se mai poate juca fotbal. E un stadion de pe vremea lu Pazvante. Ce să mai facem cu el? Bine că măcar ne mai putem antrena pe el, e un teren bun pentru antrenament", a declarat Ţălnar, vineri, într-o conferinţă de presă.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că stadioanele "Dinamo" şi "Giuleşti - Valentin Stănescu" ar trebui închise pentru că sunt depăşite şi sunt periculoase pentru fani. "Din punctul meu de vedere, multe stadioane din România ar trebui închise, incluzând Dinamo, Giuleşti. Sunt depăşite, sunt periculoase pentru suporteri. Eu nu i-am înţeles pe cei de la Rapid, cum să joci pe un stadion pe jumătate gol, când ai la dispoziţie un asemenea stadion (n.r - Arena Naţională) în care îţi vin cel puţin 30-40.000 de spectatori. Ei ieşeau pe plus dacă puneau 15 lei biletul. Luau 150.000 de euro, iar organizarea nu îi costa mai mult de 50.000, rămâneau cu profit. Şi se plâng că nu au bani, păi, măi Tebane sau Taban cum îl cheamă, de ce nu ai jucat aici, că aveai posibilitatea să o faci aici?", a spus Sandu.

Tehnicianul dinamovist ar fi de acord cu o posibilă întoarcere din vară a atacantului George Ţucudean, transferat în iarnă la Standard Liege: "Normal că mi-aş dori ca Ţucudean să se întoarcă în condiţiile în care avem un lot subţiat. Ţucudean e un jucător bun, tânăr, cu perspective. E vorba şi de felul în care te adaptezi într-o echipă, nu vreau să comentez evoluţiile lui în Belgia, pentru că nu l-am urmărit".

În ceea ce priveşte derbiul cu Steaua, din cadrul etapei a XXXI-a a Ligii I, Ţălnar speră ca echipa sa să nu dea posibilitatea formaţiei "roş-albastre" să sărbătorească obţinerea titlului în acea partidă. "Eu nu am lăsat Steaua să sărbătorească titlul cu noi nici acum cinci ani, când îl aveau sută la sută. Sper să nu îi lăsăm nici de data aceasta. Noi vom juca meciul cu Steaua să luăm punctele", a spus antrenorul dinamovist.

Întrebat cum comentează strategia de marketing a clubului Steaua, care a ales să coloreze harta României în roşu şi albastru, Ţălnar a spus: "No bine, astea sunt a la Gigi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici