TAS a confirmat depunctarea clubului Oţelul Galaţi

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a confirmat sancţiunea dictată de Comisia de Disciplină a FRF în cazul clubului Oţelul Galaţi, penalizarea cu două puncte, ca urmare a unor datorii către un impresar.

234 afișări
Imaginea articolului TAS a confirmat depunctarea clubului Oţelul Galaţi

TAS a confirmat depunctarea clubului Oţelul Galaţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Clubul Oţelul Galaţi a fost sancţionat, la 30 mai 2012, de Comisia de Disciplină a FRF cu scăderea a două puncte din cele acumulate în campionat de echipa de cel mai înalt nivel (echipa din Liga I) pentru neplata în termenul regulamentar a sumelor datorate agentului de jucători Codoban Tătar Ionel. În 3 iulie 2012, Comisia de Recurs a FRF a respins recursul formulat de club şi a decis menţinerea sancţiunii dispuse de Comisia de Disciplină", se arată într-un comunicatul FRF.

Sancţiunea a fost aplicată în sezonul precedent al Ligii I. Astfel, Oţelul rămâne cu 41 de puncte, dar ocupă tot locul 11.

Conform deciziei TAS, gruparea gălăţeană va trebui să achite şi cheltuielile de judecată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici