TAS a respins cererea grupării FC Vaslui în cazul Julio Cesar

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a respins integral solicitarea grupării FC Vaslui de a primi victoria la masa verde în partida cu Dinamo din turul Ligii I deoarece această echipă l-ar fi folosit neregulamentar pe brazilianul Julio Cesar, informează site-ul oficial al clubului "alb-roşu".

11 afișări
Imaginea articolului TAS a respins cererea grupării FC Vaslui în cazul Julio Cesar

Julio Cesar (Imagine: Mediafax Foto)

TAS obligă clubul din Vaslui la plata sumei de 3.000 de franci elveţieni reprezentând daune morale faţă de FC Dinamo. De asemenea, TAS a decis ca FC Vaslui şi FRF să suporte cheltuielile de judecată.

La sfârşitul anului trecut, FC Vaslui a solicitat Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne să îi acorde victoria la masa verde în partida cu Dinamo din turul Ligii I, motivând că această formaţie l-a folosit neregulamentar pe brazilianul Julio Cesar.

Comisia de Disciplină a FRF a anulat, la data de 10 septembrie, cartonaşul roşu acordat dinamovistului Julio Cesar la meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a VI-a a Ligii I. Brazilianul a jucat apoi în meciul cu FC Vaslui, câştigat de Dinamo cu scorul de 2-1, iar gruparea patronată de Adrian Porumboiu a contestat dreptul de joc al dinamovistului la Comisia de Disciplină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici