Tătăruşanu, ironizat după debutul din meciul Milan cu Roma

  • Donnarumma şi Hauge au fost depistaţi ieri cu COVID-19
  • Ibrahimovic a fost testat pozitiv pe 24 septembrie şi a revenit pe 9 octombrie
  • Ibra a marcat 6 goluri în 5 meciuri de Serie A
1975 afișări
Imaginea articolului Tătăruşanu, ironizat după debutul din meciul Milan cu Roma

Tătăruşanu, ironizat după debutul din meciul Milan cu Roma

A fost un meci nebun aseară între Milan şi Roma pe San Siro.

Scorul a fost 3 la 3 în primele 90 de minute, pentru Tătăruşanu ca titular pentru rossoneri, după ce l-a înlocuit de urgenţă, în primul 11, pe Donnarumma.

Milan a trecut în avantaj după doar 2 minute de la start, dar s-a văzut egalată repede după ce Tătăruşanu a gafat la un corner al Romei.

După ce s-a vindecat de COVID-19 la începutul lunii, Ibrahimovic şi-a continuat forma superbă şi a marcat de două ori pentru diavoli.

Milan rămâne pe primul loc în Serie A, la două puncte de Napoli.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici