Cum să fii manager în FIFA 21. Sfaturile lui Ian Holloway

  • Ian Holloway le-a antrenat pe C. Palace şi QPR în Premier League
  • În prezent, o antrenează pe Grimsby Town în liga a treia din Anglia
  • Holloway ţine periodic seminare despre management şi tactică
293 afișări
Imaginea articolului Cum să fii manager în FIFA 21. Sfaturile lui Ian Holloway

Cum să fii manager în FIFA 21. Sfaturile lui Ian Holloway

Dacă ţi-ai început deja cariera de manager în FIFA 21 şi ai dat de greu, nu-i problemă. Poţi învăţa câteva trucuri de la Ian Holloway, un fost manager de Premier League.

Fostul antrenor al lui Crystal Palace te învaţă la şcoala virtuală de antrenori FIFA cum să îţi aşezi echipa în teren şi ce tactică să foloseşti.

Totul în timp ce face şi puţină treabă prin casă.

  •  „Aşa, uite. Cel mai important lucru. Trei, apărare de patru fixă şi de acolo începi. Oh nu! Dacă nu poate să treacă pe acolo, se învârte pe acolo. Haide! Simplu. Capcană offside clasică. Ăsta este ultimul tău apărător, sarea. După vine ketchup-ul, el este atacantul. Ce-i aia?! Ăsta este atacantul. Asculţi?”, explică Iah Holloway, manager Grimsby Town. 

             

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici