Tecău: Nu am crezut niciodată că vom câştiga trofeul

Tenismanul român Horia Tecău, care, împreună cu Marcus Daniell (Noua Zeelandă), a câştigat, sâmbătă, finala probei de dublu a turneului de la Auckland, a declarat că la începutul competiţiei nu credea că va putea obţine acest trofeu, informează site-ul ATP.

18 afișări
Imaginea articolului Tecău: Nu am crezut niciodată că vom câştiga trofeul

Tecău: Nu am crezut niciodată că vom câştiga trofeul (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Niciodată nu am crezut că vom câştiga acest titlul, însă a fost un lucru pozitiv că am evoluat bine şi am fost o echipă greu de învins", a precizat Tecău.

Pentru a putea evolua în acest turneu perechea Tecău şi Daniell a primit un wild card din partea organizatorilor, deoarece locul în clasamentul mondial nu a permis accesul direct pe tabloul probei de dublu.

Tecău a adăugat că nu a fost dezamăgit când a aflat că singura sa şansă să evolueze în această competiţie este să facă pereche cu sportivul neo-zeelandez, care se află pe locul 670 mondial.

"Primul meu gând a fost acela de a fi foarte fericit că pot juca, că am o şansă. Apoi am picat cu celălalt cuplu care a primit wild-card chiar în primul tur, şi m-am gând că este bine pentru noi că vom avea o primă rundă uşoară. Mă antrenasem cu Marcus şi am văzut că are un joc foarte bun", a completat sportivul român citat de stuff.co.nz.

Tenismanul Marcus Daniell s-a declarat surprins de acest succes: "Această victorie este complet neaşteptată. Lucrul pozitiv din această experienţă e încrederea că pot juca cu astfel de jucători la un asemenea nivel".

Perechea Horia Tecău/Marcus Daniell (România/Noua Zeelandă) a câştigat, sâmbătă, finala probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Auckland. Tecău şi Daniell au învins, cu scorul de 7-5, 6-4, cuplul brazilian Marcelo Melo/ Bruno Soares.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici