Tennis Magazine: Halep ar trebui să fie mândră, la cum a jucat ar fi învins majoritatea sportivelor

Publicaţia Tennis Magazine a lăudat-o pe Simona Halep după finala de la Roland Garros, pierdută în faţa Mariei Şarapova, notând că românca ar trebui să fie mândră şi că ar fi putut să se impună în faţa majorităţii jucătoarelor cu o prestaţie precum cea de sâmbătă.

2541 afișări
Imaginea articolului Tennis Magazine: Halep ar trebui să fie mândră, la cum a jucat ar fi învins majoritatea sportivelor

Tennis Magazine: Halep ar trebui să fie mândră, la cum a jucat ar fi învins majoritatea sportivelor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La finalul meciului, Halep, dezolată, a stat cu un prosop verde pe cap. Ar trebui să fie mândră. La calitatea jocului şi caracterul pe care le-a arătat, ar fi învins majoritatea jucătoarelor", a notat Tennis Magazine.

Publicaţia mai scrie că finala a fost "un test de voinţă şi pricepere", meci în care Şarapova a jucat "agresiv şi strălucitor", iar Halep a reprezentat "o opoziţie curajoasă".

Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a pierdut finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4, de rusoaica Maria Şarapova, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7.

Finala de la Roland Garros, ediţia 2014, a fost cea mai echilibrată şi spectaculoasă din ultimii 13 ani şi una dintre cele mai lungi din istorie. Tenisul practicat de cele două sportive a fost înaltă calitate, iar cei aproape 15.000 de spectatori - mulţi dintre ei români - prezenţi în tribunele arhipline ale arenei Philippe Chatrier au aplaudat de multe ori în picioare evoluţiile din teren. A fost pentru prima oară, din 2001, când finala feminină a French Open s-a disputat în trei seturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici