Testele de pre-sezon din F1: Max Verstappen, la peste o secundă distanţă în prima zi în Bahrain

  • Max Verstappen de la Red Bull a avut un start excelent în testele de pre-sezon din Formula 1, cu un timp pe tur mai rapid cu mai mult de o secundă faţă de urmăritori.
  • Triplul campion mondial a fost cu 1,14 secunde mai rapid decât Lando Norris de la McLaren şi Carlos Sainz de la Ferrari.
473 afișări
Imaginea articolului Testele de pre-sezon din F1: Max Verstappen, la peste o secundă distanţă în prima zi în Bahrain

Testele de pre-sezon din F1: Max Verstappen, la peste o secundă distanţă în prima zi în Bahrain

Red Bull intră în 2024 în urma celui mai dominant sezon din istoria F1 de anul trecut, în care cu o excepţie a câştigat toate cele 22 de curse.

Noua maşină RB20 a atras priviri admirative pentru numărul de inovaţii pe care le include, în ciuda faptului că echipa a descris-o ca fiind o "evoluţie" a modelului de anul trecut.

Verstappen a rulat toată ziua la volanul Red Bull, parcurgând 143 de tururi - mai mult decât două distanţe de cursă - fără probleme evidente, în timp ce multe alte echipe şi-au împărţit cursele între doi piloţi.

Cantitatea de combustibil, condiţiile de pe pistă, ora din zi, pneurile şi setările grupului motopropulsor se numără printre factorii care pot distorsiona imaginea competitivă în timpul testelor, în timp ce echipele încearcă să îşi perfecţioneze maşinile înainte de prima cursă.

În acest sezon, prima cursă va avea loc pe 2 martie, pe circuitul internaţional din Bahrain, acelaşi loc care găzduieşte cele trei zile de teste din această săptămână.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici