Thaer Bawab va juca la Steaua

CS Universitatea Craiova a anunţat, vineri, încetarea raporturilor contractuale cu atacantul Thaer Bawab, următoarea echipă la care va evolua jucătorul iordaninan fiind FC Steaua.

644 afișări
Imaginea articolului Thaer Bawab va juca la Steaua

Thaer Bawa va juca la Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, pentru gsp.ro, că Bawab a semnat un contract pe doi ani cu gruparea sa, urmând a se alătura sâmbătă lotului pregătit de Laurenţiu Reghecampf, în cantonamentul din Turcia.

În tricoul alb-albastru, Bawab a debutat pe 22 septembrie 2014 şi a marcat 9 goluri, reuşind 5 pase decisive, în primul sezon cu Universitatea. În actuala ediţie de campionat, el a marcat de trei ori.

Thaer Bawab, 30 de ani, este din 2011 în România, unde a mai evoluat pentru Gloria Bistriţa şi Gaz Metan Mediaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici