The Who va cânta în pauza finalei SuperBowl 2010

Trupa britanică The Who va cânta în pauza celei de-a 44-a finale SuperBowl, marcând revenirea formaţiei în America de Nord, după o pauză de doi ani, potrivit publicaţiei Sports Illustrated.

9 afișări
Imaginea articolului The Who va cânta în pauza finalei SuperBowl 2010

The Who va cânta în pauza finalei SuperBowl 2010

Potrivit SI.com, site-ul publicaţiei Sports Illustrated, veterana trupă britanică va urca pe scenă în timpul pauzei de 30 de minute a finalei National Football League (NFL) din Statele Unite, programată în 7 februarie, la Miami.

Reprezentanţii NFL nu au confirmat deocamdată această informaţie, limitându-se să declare: "Când vom avea ceva de anunţat, vă vom anunţa".

Roger Daltrey, solistul trupei, a declarat recent pentru Billboard.com, în timpul turneului lui solo, intitulat "Use It or Lose It", că a început să compună împreună cu Pete Townshend, colegul său de formaţie, piesele pentru noul material discografic semnat The Who, care urmează albumului "Endless Wire" din 2006.

"Sper că turneul meu solo şi-a îndeplinit misiunea. Voi fi într-o formă bună, în calitate de vocalist. Şi, cine ştie, poate că vom susţine cel mai bun concert al nostru", a declarat Roger Daltrey.

Pete Townshend a mărturisit la rândul său că este implicat în două proiecte - un nou musical, intitulat "Floss", şi viitorul album al trupei The Who, care, în opinia sa, va conţine câteva dintre piesele incluse şi în proiectul "Floss".

The Who este o trupă rock britanică, înfiinţată în 1964, avându-i în componenţa originală pe chitaristul Pete Townshend, vocalistul Roger Daltrey, basistul John Entwistle şi toboşarul Keith Moon. Trupa a devenit celebră datorită prestaţiilor live deosebit de energice, membrii trupei The Who fiind consideraţi "pionierii" distrugerii instrumentelor pe scenă la finalul unor piese. The Who a vândut peste 100 de milioane de albume pe plan mondial, a avut 27 de cântece în Top 40 din Marea Britanie şi 17 albume în Top 10 din Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici