Tiger Woods îşi suspendă cariera pe o perioadă nedeterminată

Jucătorul american de golf Tiger Woods a recunoscut, vineri, că i-a fost infidel soţiei şi a decis să-şi suspende cariera pe o perioadă nedeterminată, pentru a dedica mai mult timp familiei.

21 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods îşi suspendă cariera pe o perioadă nedeterminată

Tiger Woods îşi suspendă cariera pe o perioadă nedeterminată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt conştient de faptul că prin infidelitatea mea i-am dezamăgit şi rănit pe mulţi, mai ales pe soţia şi copii mei. Vreau să spun din nou că regret profund ce s-a întâmplat şi că cer să fiu iertat. Poate că nu va fi posibil să repar răul făcut, dar vreau să încerc. Vreau să le cer tuturor, fanilor, partenerilor de afaceri, celor de la PGA Tour, adversarilor mei să fie înţelegători. După ce am reflectat mult timp, am decis să mă retrag din circuitul de golf profesionist pentru o perioadă nedeterminată. Trebuie să-mi focalizez atenţia pentru a deveni un soţ mai bun, un tată mai bun şi o persoană mai bună", a precizat numărul unu mondial într-un comunicat publicat, sâmbătă, pe pagina personală de web.

Pe 2 decembrie, Woods (33 de ani) a recunoscut că a comis greşeli pe care le regretă şi a cerut iertare familiei sale, însă atunci nu a admis explicit faptul că ar fi avut relaţii extraconjugale, aşa cum era acuzat de presa americană, în urma dezvăluirilor făcute după accidentul ciudat în care a fost implicat jucătorul de golf pe data de 27 noiembrie.

Potrivit mass-media, cel puţin zece femei susţin că au avut relaţii cu Tiger Woods. Printre acestea se numără două staruri porno, mai multe chelneriţe, manageri de club de noapte şi vedeta unui reality-show.

În presă şi pe Internet au apărut email-uri şi sms-uri pe care Woods le-a trimis la două dintre amantele sale, Rachel Uchitel şi Jaimee Grubbs.

În urma declaraţiilor sale, oficialii PGA Tour au dat publicităţii un comunicat în care îl asigură pe Woods "de tot sprijinul", menţionând că îl aşteaptă cu nerăbdare să revină pe circuit.

Şi firma americană producătoare de echipament sportiv Nike, unul dintre sponsorii lui Tiger Woods, şi-a manifestat sprijinul pentru jucătorul de golf. "Tiger şi familia sa se bucură de susţinerea totală a Nike", potrivit unui comunicat.

Tiger Woods, cel mai bogat sportiv din lume, este căsătorit de cinci ani cu modelul suedez Elin Nordegren şi este tatăl a doi copii, Sam Alexis, născut în 2001 şi Charlie Axel, de zece luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici