Tiger Woods nu mai este cel mai bine plătit sportiv din lume. Cine conduce în topul Forbes al bogaţilor din sport

Pugilistul american Floyd Mayweather ocupă primul loc în topul 100 Forbes al celor mai bine plătiţi sportivi din lume în 2011, devansându-i pe boxerul filipinez Manny Pacquiao şi pe jucătorul de golf din SUA Tiger Woods.

614 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods nu mai este cel mai bine plătit sportiv din lume. Cine conduce în topul Forbes al bogaţilor din sport

Floyd Mayweather (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mayweather, care a câştigat anul trecut 85 de milioane de dolari, se află în prezent în detenţie, pentru violenţă domestică.

Pacquiao a înregistrat câştiguri de 62 de milioane de dolari în 2011, iar Woods, care domina topul Forbes din 2001, a ajuns pe locul trei, cu 59,4 milioane de dolari.

Vedeta din NBA LeBron James ocupă locul patru, cu 53 de milioane de dolari, fiind primul din cei 13 baschetbalişti prezenţi pe lista Forbes, care include şi 30 de jucători de fotbal american, dar şi două femei: jucătoarele de tenis Maria Şarapova (locul 26) şi Na Li (locul 81).

LeBron James este urmat în clasament de tenismanul elveţian Roger Federer (poziţia 5, 52,7 milioane de dolari) şi de un alt star din NBA, Kobe Bryant (locul 6, 52,3 milioane de dolari).

Locul 7 este ocupat de jucătorul american de golf Phil Mickelson (47,8 milioane de dolari), urmat de primul fotbalist de pe listă, englezul David Beckham (46 de milioane de dolari) şi de vedeta portugheză de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo (42,5 milioane de dolari).

Pe poziţia a zecea a topului celor mai bine plătiţi sportivi din lume în 2011 se află un jucător de fotbal american, Peyton Manning, cu 42,4 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici