Tiger Woods, protagonistul unui nou spot publicitar pentru Nike - VIDEO

Sportivul Tiger Woods a apărut, miercuri, în primul său spot publicitar de la scandalul provocat de apariţia unor informaţii privind relaţiile sale extraconjugale, promovând compania de îmbrăcăminte şi accesorii sport Nike.

58 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods, protagonistul unui nou spot publicitar pentru Nike - VIDEO

Tiger Woods, protagonistul unui nou spot publicitar pentru Nike

În noua reclamă Nike apare, de asemenea, o înregistrare cu tatăl sportivului - care s-a stins din viaţă în 2006 -, care spune, adresându-se fiului său: "Vreau să descopăr care au fost gândurile tale, vreau să descopăr ce simţi. Ai învăţat ceva?".

Sportivul miliardar s-a aflat în mijlocul unui imens scandal mediatic, după ce, în luna noiembrie a anului trecut, au apărut informaţii privind relaţiile sale extraconjugale, cu chelneriţe şi actriţe de filme pentru adulţi.

Woods a urmat apoi aproape două luni de tratament într-un centru specializat.

Tiger Woods, care, pe 19 februarie anul acesta, şi-a cerut scuze în public pentru comportamentul său, a pierdut din decembrie mai multe contracte de sponsorizare ca urmare a acestui scandal. Printre firmele care au renunţat la imaginea sa se numără compania Accenture, operatorul de telefonie AT&T şi marca de băuturi energizante Gatorade.

Nike, care avea un contract cu Woods în valoare de 40 de milioane de dolari pe an, este unul dintre puţinii sponsori care i-au rămas aproape sportivului.

Spotul a fost difuzat miercuri, pe unul dintre posturile reţelei TV ESPN, în Statele Unite ale Americii.

De asemenea, sportivul american Tiger Woods a mulţumit, luni, fanilor săi pentru "primirea incredibilă" de care a avut parte în timpul primului antrenament pe terenul de golf la Mastersul de la Augusta (SUA), la aproape cinci luni de la debutul scandalului mediatic cauzat de relaţiile sale extraconjugale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici