Tiger Woods şi-a prezentat scuze public, neexcluzând o posibilă revenire în competiţii în 2010

Jucătorul american de golf Tiger Woods s-a declarat, vineri, "profund dezolat" de "comportamentul său egoist" şi nu a exclus o posibilă revenire în competiţie în 2010, în prima sa declaraţie publică după dezvăluirile despre aventurile sale extraconjugale.

37 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods şi-a prezentat scuze public, neexcluzând o posibilă revenire în competiţii în 2010

Tiger Woods şi-a prezentat scuze public, neexcluzând o posibilă revenire în competiţii în 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În faţa mai multor jurnalişti reuniţi la sediul US PGA Tour, turneul american de golf, din Ponte Vedra Beach (Florida), Tiger Woods a spus că este dezolat pentru comportamentul său şi pentru că "i-a dezamăgit pe fani".

"Am fost infidel, am avut relaţii extraconjugale. Am făcut ceva inacceptabil. I-am rănit pe soţia mea, copiii mei, mama mea, familia soţiei mele, prietenii mei, pe cei de la fundaţia mea şi pe copiii din toată lumea. Sunt sigura persoană ce merită să fie învinovăţită. Am încetat să-mi trăiesc viaţă la nivelor valorilor la care am fost învăţat. Ştiam că acţiunile mele sunt greşite, dar m-am convins că regulile obişnuite nu se aplică. Nu m-am gândit pe cine voi răni, în schimb m-am gândit doar la mine. Am depăşit graniţele pe care le au un cuplu căsătorit. Am crezut că pot să scap cu orice aş face. Am simţit că am muncit din greu toată viaţa mea şi că merit să mă bucur de toate ispitele din jurul meu. M-am înşelat, am fost egoist", a precizat Woods.

De asemenea, Woods a ţinut să demonteze speculaţiile şi a dat asigurări că soţia sa, fostul model suedez Elin Nordegren, nu l-a lovit niciodată. Cu toate acestea, el a recunoscut că a înşelat-o şi urmează în prezent un tratament.

Jucătorul de golf în vârstă de 34 de ani, care şi-a anunţat în decembrie retragerea din competiţie pe termen nelimitat, a promis vineri că va reveni să concureze "într-o zi" şi a precizat că acel moment ar putea fi chiar în 2010.

Abandonat de mai mulţi sponsori, acoperit public de ruşine, sportivul californian trăieşte un adevărat coşmar din 27 noiembrie 2009, după scurta sa spitalizare în urma unui accident de maşină în apropiere de Orlando (Florida). Publicaţiile de scandal americane au început să lanseze mai multe dezvăluiri demne de dramele sentimentale de la televiziune americane, expunând numeroasele sale relaţii extraconjugale.

Scuzele lui Tiger Woods au fost relatate de posturile de televiziune, americanii fiind extrem de pasionaţi de acest caz. Chiar şi postul de ştiri financiare CNBC a difuzat în totalitate declaraţiile sportivului.

Tiger Woods este căsătorit de cinci ani cu fostul model suedez Elin Nordegren şi este tatăl a doi copii, Sam Alexis, născut în 2007 şi Charlie Axel, de zece luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici