Tiger Woods: Trăiam în minciună

Jucătorul american de golf Tiger Woods a afirmat că a "trăit în minciună" şi a "rănit multă lume", în primul său interviu după scandalul privind relaţiile extraconjugale, a anunţat postul ESPN pe site-ul oficial.

20 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods: Trăiam în minciună

Tiger Woods: Trăiam în minciună (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pur şi simplu trăiam în minciună. Şi făceam multe lucruri care răneau multă lume", a declarat Woods, care a făcut o declaraţie publică în februarie, dar nu a mai răspuns presei de la accidentul de maşină din noiembrie 2009 ce a dus la dezvăluirea problemelor conjugale.

"Când începi să renunţi la negare, începi să vezi realitatea şi poate fi un lucru foarte urât", a adăugat Woods.

După ce s-a retras provizoriu din activitatea competiţională, Woods a anunţat că intenţionează să revină în competiţie la Mastersul de la Augusta, de la începutul lunii aprilie, primul turneu de Grand Slam al sezonului.

El a explicat pentru ESPN că voia să-şi pună ordine în viaţă, asigurând că aceste probleme l-au făcut să devină mai puternic.

"Nu am resimţit niciodată acest tip de forţă ca acum", a declarat Woods, care are 82 de titluri în carieră.

Woods, care a acordat două scurte interviuri pentru ESPN şi The Golf Channel, a explicat că şi-a rănit profund soţia şi mama: "Le-am făcut mult rău. Sunt cele mai apropiate persoane de mine, cele mai dragi şi a fost foarte greu să le spun ce am făcut. Am multe puncte slabe în raport cu ele."

În ceea ce priveşte relaţia cu soţia sa, Elin, Tiger Woods a afirmat că aceasta a fost "rănită, rănită, rănită". "Ea a fost şi şocată, dar şi mânioasă şi are tot dreptul să fie. Sunt dezamăgit de mine, la fel ca toată lumea, sunt dezamăgit de comportamentul meu deoarece nu pot să cred că le-am putut face asta oamenilor pe care îi iubesc", a declarat numărul 1 mondial din golf, refuzând să dea detalii referitoare la tratamentul urmat la o clinică specializată în tratarea dependenţei sexuale, în Mississippi.

"Este o problemă personală", a subliniat Tiger Woods, spitalizat pentru scurt timp la 27 noiembrie 2009, după un accident de maşină în apropiere de Orlando.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici