Tilincă şi-a reluat antrenamentele pe teren

Atacantul echipei Pandurii Târgu Jiu Cosmin Tilincă şi-a reluat antrenamentele pe teren după o pauză de aproximativ 3 luni provocată de o factură de claviculă şi o ruptură de ligament colateral intern suferite în meciul cu Poli Iaşi din etapa a XIII-a a Ligii I.

29 afișări
Imaginea articolului Tilincă şi-a reluat antrenamentele pe teren

Tilincă şi-a reluat antrenamentele pe teren

"Am ţinut mereu legătura cu medicul şi mi-a spus acum că pot începe alergările uşoare pe teren în paralel cu exerciţiile de forţă pe care le fac la sală şi cu recuperarea la piscină. A rămas să ne vedem în aceste zile, pentru că el este aici în Antalya. Acum nu am voie să fac alergări în ritm foarte rapid şi nici schimbări bruşte de direcţie, dar sper că în curând voi putea. Eu cred că la finalul acestui stagiu voi putea intra pe teren normal cu echipa" a afirmat atacantul.

De la sosirea în Antalya, Cosmin Tilincă a efectuat doar exerciţii de forţă pe genunchi.

"Trebuia să dezvolt mai bine musculatura pentru ca ligamenul colateral intern să nu mai fie solicitat foarte tare. Atunci când am căzut la Iaşi a fost solicitat foarte mult acel ligament intern pentru că piciorul s-a dus într-o parte. Ligamentul e instabil acum şi e şi întins pentru că nu mai e cum a fost. Medicul mi-a explicat că trebuie să lucrez musculatura pentru a solicita mai puţin ligamentul acela", a explicat atacantul, care efectuează acum câte două antrenamente pe zi.

Citeşte şi:

Cosmin Tilincă are ruptură parţială de ligament colateral interior

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici