Tim Sherwood spune că nu-l va amenda pe Chiricheş după ce a fost filmat băut

Managerul grupării Tottenham Hotspur, Tim Sherwood, a declarat că nu-l va amenda pe fundaşul Vlad Chiricheş, filmat în stare de ebrietate după o ieşire în oraş, precizând că jucătorul nu a încălcat nicio regulă, anunţă presa engleză.

76 afișări
Imaginea articolului Tim Sherwood spune că nu-l va amenda pe Chiricheş după ce a fost filmat băut

Tim Sherwood (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Am văzut filmul. Am mai căzut şi eu în zăpadă. A avut un weekend liber, iar acum trebuie să joace bine miercuri. Nu va fi amendat, nu a încălcat nicio regulă. Pentru binele lui ar fi fost bine să nu se fi întâmplat asta. Nu prea stătea bine pe picioare, trebuie să fi bătut tare vântul acolo", a declarat Sherwood.

Chiricheş a fost filmat, clătinându-se şi căzând în zăpadă, în weekend, la ieşirea dintr-un local din Bucureşti. Căpitanul naţionalei s-a aflat în România deoarece echipa sa, eliminată din Cupa Angliei, nu a jucat la finalul săptămânii trecute.

Tottenham Hotspur întâlneşte Manchester City, în această seară, pe teren propriu, în etapa a XXIII-a a campionatului englez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici