„Tocmai a scris istorie”. Nume mari din lume au felicitat-o pe jucătoarea de tenis de origine română, Bianca Andreescu

Reţelele de socializare au fost inundate de felicitări adresate jucătoarei de tenis canadiene cu origini româneşti Bianca Andreescu, proaspăta câştigătoare a turneului de la Indian Wells, după ce s-a impus în faţa jucătoarei Angelique Kerber în trei seturi, 4-6, 6-3, 4-6.

3266 afișări
Imaginea articolului „Tocmai a scris istorie”. Nume mari din lume au felicitat-o pe jucătoarea de tenis de origine română, Bianca Andreescu

„Bianca Andreescu tocmai a scris istorie”. Premierul Canadei, Nadia Comăneci şi Darren Cahill, printre primii care au felicitat-o pe jucătoarea de tenis

“Bianca Andreescu tocmai a scris istorie. Felicitări”, i-a transmis pe Twitter sportivei premierul Candaei, Justin Trudeau.

Şi fosta legendă a gimnasticii Nadia Comăneci i-a transmis felicitări pe reţeaua de socializare Biancăi Andreescu.

„Bravo, doamnelor. O finală de neuitat. Felicitări, Bianca. Primul loc 1 dintre multele care vor urma”, a scris pe Twitter fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill.

Jucătoarea de 18 ani a intrat în istoria turneului, fiind prima care a obţinut trofeul după ce a intrat pe tabloul principal pe baza unui wildcard.

Bianca Andreescu a realizat nu mai puţin de 44 de lovituri câştigătoare, bazându-se pe forehand.

Până să ajungă în ultimul act al competiţiei, Bianca Andreescu a învins-o, vineri, cu 6-3, 3-6, 6-4, pe Elina Svitolina, locul 6 WTA.

Jucătoarea canadiană de origine română va primi un premiu de 1.354.010 dolari, 1.000 de puncte WTA şi va urca până pe locul 24 WTA, la începutul anului fiind clasată pe locul 178 WTA.

Ca urmarea a victoriei obţinute de Bianca Andreescu, Simona Halep rezistă pe podium în ierarhia WTA. De luni, Simona este pe locul 3.

Jucătoarea canadiană de origine română va primi un premiu de 1.354.010 dolari, 1.000 de puncte WTA şi va urca până pe locul 24 WTA, la începutul anului fiind clasată pe locul 178 WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici