Todd Lodwick, primul american care va participa la şase ediţii ale Jocurilor Olimpice de iarnă

Schiorul Todd Lodwick, în vârstă de 37 de ani, va fi primul sportiv american care va participa la şase ediţii ale Jocurilor Olimpice de iarnă, a anunţat, miercuri, Federaţia Americană de Schi.

38 afișări
Imaginea articolului Todd Lodwick, primul american care va participa la şase ediţii ale Jocurilor Olimpice de iarnă

Todd Lodwick (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Lodwick, specialist în proba de combinată nordică, a debutat la Jocurile Olipice de la Lillehammer (1994), la vârsta de 17 ani. După ce a participat la ediţiile din 1998, 2002 şi 2006, Lodwick a cucerit medalia de argint la Vancouver, în 2010.

Todd Lodewick, dublu campion mondial în 2009, a câştigat în decembrie selecţia americană, dar s-a accidentat la spate, iar prezenţa sa la Jocurile Olimpice de la Soci era pusă sub semnul întrebării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici