Tomis Constanţa s-a calificat în semifinalele Cupei CEV

Echipa de volei masculin Tomis Constanţa s-a calificat în semifinalele Cupei CEV, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formaţia turcă Milli Piyango Ankara, în manşa retur a sferturilor de finală ale competiţiei.

92 afișări
Imaginea articolului Tomis Constanţa s-a calificat în semifinalele Cupei CEV

Tomis Constanţa s-a calificat în semifinalele Cupei CEV

Scorul pe seturi a fost 25-23, 25-21, 29-27.

În prima manşă, Tomis Constanţa s-a impus, în deplasare, cu scorul de 3-1.

Antrenorul echipei Tomis Constanţa, Martin Stoev, a declarat că pentru formaţia sa este important că a ajuns în semifinalele unei competiţii europene. "A fost o partidă foarte importantă pentru club. Mă bucur că am câştigat. Contează mult să ajungi în semifinalele unei competiţii europene. Este cea mai bună performanţă a clubului pe plan internaţional. Paris Volley, adversara din semifinale, este o echipă bună cu jucători puternici, dar şi noi avem voleibalişti buni. Cred că şansele sunt egale", a spus Stoev.

Voleibalistul Andrei Spânu speră ca Tomis Constanţa să se califice în finala Cupei CEV: "Un meci scurt, dar nu uşor. Am muncit mult pentru această victorie şi ne-am îndeplinit obiectivul. Privim cu încredere meciul cu Paris Volley şi sper să trecem mai departe".

Tomis Constanţa va întâlni echipa Paris Volley în semifinalele Cuşpei Cev, prima manşă fiind programată la 25 sau 26 februarie în Franţa. Meciul retur va avea loc în 1 sau 2 martie, la Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici