Tommy Haas, cel mai în vârstă sfertfinalist la un Grand Slam în ultimii opt ani

Germanul Tommy Haas a devenit, la 35 de ani şi 67 de zile, cel mai în vârstă jucător care se califică în sferturile de finală ale unui Grand Slam după Andre Agassi în 2005, în urma victoriei obţinute luni, în meciul cu rusul Mihail Iujnîi, scor 6-1, 6-1, 6-3, la Roland Garros.

142 afișări
Imaginea articolului Tommy Haas, cel mai în vârstă sfertfinalist la un Grand Slam în ultimii opt ani

Tommy Haas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Haas, care a avut nevoie de 13 mingi de meci pentru a-l învinge pe John Isner în turul precedent, va juca în sferturi cu sârbul Novak Djokovici sau cu germanul Philipp Kohlschreiber.

Tommy Haas, numărul 14 mondial, devine al treilea german ce ajunge cel puţin în faza sferturilor de finală la cele patru turnee de Grand Slam, după Boris Becker şi Michael Stich, la a 12-a participare la Roland-Garros. Niciodată vreun jucător nu a fost nevoit să aştepte atâtea ediţii înainte de a ajunge în sferturi la Paris.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici