Torje: Am primit fularele de la magazinul clubului

Mijlocaşul Gabriel Torje, autorul golului victoriei echipei Dinamo în derbiul cu Steaua, a declarat, luni seară, că jucătorii dinamovişti au primit fularele şi baloanele aruncate fanilor de la magazinul clubului.

44 afișări
Imaginea articolului Torje: Am primit fularele de la magazinul clubului

Torje: Am primit fularele de la magazinul clubului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Până acum am dat numai pase de gol iar acum am reuşit să înscriu. La un meci de un asemenea nivel este nevoie şi de noroc. Cu Steaua poate ne mobilizăm mai mult decât cu alte echipe. Putem spune că am devenit naşii lor. Am primit mingi şi fulare de la magazinul echipei pe care să le oferim suporterilor noştri că au făcut un efort mare să ne susţină", a declarat Torje.

Fundaşul Ştefan Bărboianu a afirmat că dinamoviştii "şi-au spălat toate păcatele": "Noi am luat mingi şi fulare pentru suporteri şi nu ne-a trecut prin cap aşa ceva".

Cătălin Munteanu consideră că Steaua a jucat bine în prima repriză, iar Dinamo în a doua: "Mă bucur că se păstrează istoria şi am câştigat din nou în Ghencea. Acum trebuie să înlănţium şi alte victorii. De acum ne gândim la meciuri care urmează".

Echipa Dinamo a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Steaua, în etapa a XXVIII-a a Ligii I, reuşind să câştige derbiul cu numărul 124 dintre cele două grupări bucureştene printr-un gol marcat de Gabriel Torje în minutul 62.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Torje, în minutul 62, care a reluat cu capul din 6 metri un balon centrat din partea dreaptă de Cătălin Munteanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici