Torje: Un campionat se câştigă în primul rând cu echipele mici

Mijlocaşul FC Dinamo, Gabriel Torje, a declarat, joi, că jucătorii antrenaţi de Mircea Rednic tratează foarte serios meciul din etapa a XIX-a, în deplasare, în compania formaţiei Gaz Metan Mediaş, deoarece un titlu se câştigă în primul rând cu victorii asupra echipelor mici.

28 afișări
Imaginea articolului Torje: Un campionat se câştigă în primul rând cu echipele mici

Torje: Un campionat se câştigă în primul rând cu echipele mici (Imagine: Mediafax Foto)

"Tratăm foarte serios meciul cu Gaz Metan. Un campionat se câştigă în primul rând cu echipele meci. Noi putem spune acum că suntem cei mai puternici, dar dacă pierdem un meci, două, Doamne fereşte, dăm cu piciorul la toată munca bună. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, a trecut doar o etapă şi mai sunt multe până la final", a spus Torje.

Torje: Nouă ne place când ne vedem pe locul unu

"Nouă ne place când ne vedem pe locul unu. Nu ne interesează de altceva. Următoarea clasată e la trei puncte de noi, aşa că nu avem o diferenţă foarte mare. Când vom avea 12 puncte, 15 puncte, atunci vom sta mai confortabil. Urziceni a jucat bine şi în turul campionatului şi toată lumea spunea că după cinci, şase meciuri se va opri, dar aţi văzut că a dus-o până la sfârşit. Sperăm să ne facem noi jocul nostru, să câştigăm toate meciurile şi să nu ne mai intereseze de ce e în spate", a mai spus Torje.

Formaţia Dinamo întâlneşte, sâmbătă, de la ora 15.00, în deplasare, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I.

Citeşte şi:

Rezultate din etapa a XVIII-a a Ligii I

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici