Tottenham a refuzat SUMA RECORD de 98,5 milioane de euro pentru Bale

Gruparea Tottenham Hotspur a respins o ofertă de 98,5 milioane de euro de la Real Madrid pentru galezul Gareth Bale, anunţă BBC.

149 afișări
Imaginea articolului Tottenham a refuzat SUMA RECORD de 98,5 milioane de euro pentru Bale

Gareth Bale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preşedintele clubului englez, Daniel Levy, nu vrea să renunţe la serviciile lui Bale, pe care speră să-l mai ţină în Anglia încă un sezon, în ciuda faptului că jucătorul vrea să plece.

În cazul în care transferul Bale va trece la Real, acest transfer ar fi un record, depăşind suma de 96 de milioane de euro plătită de madrileni grupării Manchester United pentru Cristiano Ronaldo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici