Real Madrid ar putea oferi 100 de milioane de euro pentru Gareth Bale

Real Madrid ar putea oferi până la 100 de milioane de euro pentru transferul lui Gareth Bale de la Tottenham Hotspur, adică mai mult cu patru milioane de euro faţă de suma plătită pentru achiziţionarea lui Cristiano Ronaldo, anunţă cotidianul As, citând Sunday Times.

582 afișări
Imaginea articolului Real Madrid ar putea oferi 100 de milioane de euro pentru Gareth Bale

Gareth Bale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De asemenea, Real Madrid ar oferi 45 de milioane de euro pentru Luis Suarez, de la Liverpool, pentru a forma un "atac multimilionar alături de Benzema şi Cristiano Ronaldo".

Publicaţia citată subliniază că nu este prima oară când Florentino Perez face asemenea transferuri, după ce i-a adus în vara 2009 pe Cristiano Ronaldo pentru 96 de milioane de euro şi pe Kaka pentru 67 de milioane de euro. "Dublul transfer al lui Bale şi Suarez va fi răspunsul lui Florentino pentru aducerea lui Neymar la FC Barcelona", notează cotidianul As.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici