Totti: Chivu mi-a spus că dacă îl aduceam pe Mutu câştigam titlul

Căpitanul echipei AS Roma, Francesco Totti, a declarat, pentru Gazzetta dello Sport, că regretă eşecul transferului lui Adrian Mutu la gruparea romană, mai ales că fostul său coechipier, Cristian Chivu, i-a spus că dacă îl aducea pe atacantul român, clubul din capitala Italiei câştiga titlul.

12 afișări
Imaginea articolului Totti: Chivu mi-a spus că dacă îl aduceam pe Mutu câştigam titlul

Totti: Chivu mi-a spus că dacă îl aduceam pe Mutu câştigam titlul

"Nu mă aşteptam ca în cazul lui Mutu să se termine aşa, mai ales că totul părea rezolvat. Mutu putea schimba în bine echipa noastră. Destinul a vrut ca lucrurile să se încheie astfel, dar sigur nu este vina societăţii care a făcut tot posibilul pentru a-i îndeplini cererile Mutu. Am vorbit cu Chivu şi mi-a spus că dacă îl aduceam pe Mutu câştigam titlul, însă eu cred că şi aşa suntem competitivi. Nu ştiu cine va veni în locul său, antrenorul şi conducerea discută de doi jucători: eu, pentru a evita problememe, nu dau nume", a afirmat Totti.

Presa italiană a anunţat, sâmbătă, că Adrian Mutu şi preşedintele clubului Fiorentina, Andrea Della Valle, au ajuns la un acord privind prelungirea până în 2013 a contractului, internaţionalul român urmând să încaseze în următorii cinci ani aproximativ 12 milioane de euro.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici