Totti: Sunt apt în proporţie de 70%

Atacantul echipei AS Roma, Francesco Totti, a declarat, luni seară, pentru postul de televiziune Roma Channel, că este apt în proporţie de 70 la sută pentru partida cu formaţia CFR Cluj, din prima etapă a grupei A a Ligii Campionilor, informează cotidianul La Repubblica.

10 afișări
Imaginea articolului Totti: Sunt apt în proporţie de 70%

Totti: Sunt apt în proporţie de 70% (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt apt în proporţie de 70 la sută, dar antrenorul va decide dacă voi fi titular sau nu. Trecem printr-un moment dificil şi voi da totul în meciul cu CFR Cluj pentru a depăşi acest moment. Suntem încă în rodaj, dar raporturile dintre jucători, staff-ul tehnic şi cel administrativ nu s-au schimbat. Am avut trei ani buni în Liga Campionilor şi cu siguranţă vom face lucruri frumoase şi în acest sezon", a spus Totti.

Căpitanul Romei nu a evoluat în primele două etape din campionatul Italiei, fiind nerefăcut după operaţia la genunchi efectuată în aprilie.

Partida AS Roma - CFR Cluj, din prima etapă a grupei A a Ligii Campionilor, va avea loc, astăzi, de la ora 21.45, pe stadionul Olimpico şi va fi transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici