Tragere la sorţi: s-au stabilit meciurile din optimile finală din Europa League

Vineri, au fost stabilite, prin tragere la sorţi, meciurile din optimile finală din Europa League. Cele mai echilibrate partide sunt Sporting (POR) - Arsenal (ENG) şi AS Roma (ITA) - Real Sociedad (ESP).

441 afișări
Imaginea articolului Tragere la sorţi: s-au stabilit meciurile din optimile finală din Europa League

Jose Mourinho, AS Roma

Spania şi Germania au câte trei reprezentante în optimi, în timp ce Anglia şi Italia au câte două echipe. În optimi au mai ajuns formaţii din Belgia, Turcia, Ucraina, Olanda, Ungaria şi Portugalia. Tragerea la sorţi a stabilit mai multe meciuri echilibrate în optimile de finală din Europa League. Echipele scose primele din urnă vor juca pe teren propriu meciul tur.

Union Berlin (GER) - Union Saint-Gilloise (BEL)
Sevilla (SPA) - Fenerbahce (TUR)
Juventus (ITA) - Freiburg (GER)
Manchester United (ENG) - Betis (SPA)
Şahtior Donetsk (UKR) - Feyenoord (NED)
Bayer Leverkusen (GER) - Ferencvaros (HUN)
AS Roma (ITA) - Real Sociedad (ESP)
Sporting (POR) - Arsenal (ENG)

Prima manşă a optimilor Europa League va avea loc pe 9 martie, iar cea de-a doua pe 16 martie.

Tot vineri are loc şi tragerea la sorţi pentru oprimile din Conference League, a treia competiţie europeană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
europa league,
optimi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici