Traian Băsescu a asistat la derbiul Dinamo - Steaua

Preşedintele României, Traian Băsescu, a asistat, sâmbătă seara, la derbiul Dinamo - Steaua, de la tribuna a II-a, din apropierea mesei presei, fiind însoţit de ofiţeri SPP.

23 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu a asistat la derbiul Dinamo - Steaua

Traian Băsescu asistă la derbiul Dinamo - Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

Înainte de începerea partidei, preşedintele anunţase că nu doreşte să îi fie rezervat un loc la tribuna oficială, ci intenţionează să urmărească partida de la masa presei, unde i-au fost rezervate patru locuri.

Traian Băsescu a sosit la stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare la aproximativ două minute de la începerea partidei şi s-a aşezat la tribuna a doua, foarte aproape de masa presei.

În pauza meciului, Traian Băsescu a făcut poze cu suporterii prezenţi la tribuna a doua, inclusiv cu oamenii de ordine.

Unul dintre spectatori i-a strigat preşedintelui României "Bă stelistule", iar un altul i-a arătat tricoul cu care era îmbrăcat şi pe care scria "România egal PNL".

Băsescu a intrat în discuţie cu suporterii, cărora le-a spus că se aştepta la un meci "pe contre". "Dinamo nu a jucat nimic, dar nici Steaua nu e mai brează. Nu ţin cu niciuna dintre echipe, am venit doar să văd meciul. Mă aşteptam să văd un meci mai pe contre", a menţionat preşedintele.

Întrebat dacă merge la Festivalul de Teatru de la Bucureşti, preşedintele a răspuns, râzând: "Nu, nu merg".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici