Traian Băsescu primeşte sâmbătă Flăcăra Olimpică a Festivalului Olimpic al Tineretului European

Preşedintele Traian Băsescu va primi, sâmbătă, la Palatul Cotroceni, Flăcăra Olimpică a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), care în acest an se va desfăşura în România.

176 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu primeşte sâmbătă Flăcăra Olimpică a Festivalului Olimpic al Tineretului European

Traian Băsescu primeşte sâmbătă Flăcăra Olimpică a Festivalului Olimpic al Tineretului European

Conform unui anunţ al Administraţiei prezidenţiale, sâmbătă, la ora 14.45, preşedintele Traian Băsescu va primi, la Palatul Cotroceni, Flăcăra Olimpică a Festivalului Olimpic al Tineretului European.

Tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani vor concura în cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European, la opt competiţii de sporturi de iarnă, respectiv schi alpin, biatlon, schi fond, patinaj artistic, hochei pe gheaţă, patinaj viteză, snowboard şi sărituri cu schiurile, concursurile urmând să fie organizate la Braşov, Râşnov, Predeal, Fundata şi Poiana Braşov.

Festivalul Olimpic al Tineretului European, ajuns la cea de-a 11-a ediţie, se va desfăşura în perioada 17-22 februarie.

Aproximativ 1.450 de sportivi şi oficiali din 45 de ţări sunt aşteptaţi la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), urmând să fie cazaţi la Poiana Braşov, în "satul olimpic" special amenajat, din care fac parte cinci hoteluri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici